Adventure Menu Mäsové gule s basmati a paradajkovou omáčkou (hotová strava) 400g BEZ LEPKU

Kód: 8595648611234
Neohodnotené
€9,54 €8,67 bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
5.12.2023

Mäsové gule s basmati a paradajkovou omáčkou.

Detailné informácie

Podrobný popis

Adventure Menu Mäsové gule s basmati a paradajkovou omáčkou (hotová strava) 400g

Mäsové gule. Pôvodne z Talianska, ale podmanili si celý svet. Veľmi obľúbené v Štátoch, ale aj v Škandinávii. Asi tušíte prečo, že? Naša guľa z hovädzieho predného mletého mäsa sme namixovali s ryžou basmati a okorenili iba petržlenom. Potom už len korenie a soľ a hotovo. Sladká paradajková omáčka je klasikou z koreňovej zeleniny a paradajkového pretlaku, s ľahkým tónom škorice. Verte, že toto bude trhák, po ktorom sa utlčieme hlavne vaše deti. Pomer mäsa a ryže basmati sme zvolili taký, aby bolo jedlo kompletne vyvážené ako celok, ale ak si k nemu urobíte cestoviny, získate regulárne dve porcie pre výdatný obed či večeru.

Zloženie: "mäsovo-ryžové gule (51%) (hovädzie mäso mleté (50%), ryža basmati (15%), voda, vajcia, olej repkový, soľ (jedlá kamenná soľ, jodičnan draselný), sušená petržlen, korenie), rajská omáčka (49%) (voda, paradajkový pretlak (voda, paradajkový pretlak, cukor, soľ), cibuľa, koreňová zelenina (mrkva, zeler, paštrnák, petržlen) ryžová múka, kukuričná múka, repkový olej, cukor, citrón, soľ ( jedlá kamenná soľ, jodičnan draselný), divoké korenie.

1 balenie - hmotnosť 200 g + - 5% (z 300g surového mäsa)

Informácie pre alergikov: Alergény: 9 - Zeler, 3 - vajcia

Samoohrev môžete zakúpiť tu

Energetická hodnota
540 kJ
sacharidy
17.2%
proteíny
6.7 g
tuky
4.7 g

Jedlá AdventureMenu sú pripravované výhradne ručnou prácou z najkvalitnejších tuzemských surovín. Vďaka jedinečnej technológii neobsahujú žiadne konzervanty ani farbivá a pritom si zachovajú čerstvosť a skvelú chuť až po dobu 3 rokov.

K výrobe jedál AdventureMenu je použitá sterilizačné technológi e nemeckej firmy KORIMAT. Čerstvo uvarené jedlá sú pri stálej vysokej teplote naplnená do jednotlivých bariérových sáčkov. V špeciálnom zariadenia sú za pôsobenia vysokého tlaku na niekoľko minút šokovo zahriata a následne prudko schladená. Táto unikátna technológia zabezpečuje bezpečný a chutný výrobok bez potreby použitia akýchkoľvek konzervačných látok.

Tento spôsob uchovania potravín prináša v uplynulých desaťročiach mnoho zanedbávaných výhod. Jedlá uchovaná pomocou tejto metódy si zachovávajú svoju vynikajúcu a nezmenenú chuť po celú dobu a vyznačujú sa extrémnou trvanlivosťou.

Medzi ďalšie prednosti výrobkov patrí použitie najkvalitnejších obalových materiálov. P oužívanie materiály sa vyznačujú extrémnou odolnosťou, ktorá zaručuje aj v najnáročnejších podmienkach vysokú kvalitu jedál po dlhú dobu.

Jedlá AdventureMenu sú výdatná, bez akýchkoľvek chemických konzervantov, vyvážená, ale predovšetkým chutná. To všetko vďaka unikátnemu spôsobu sterilizácia, ktorý umožňuje variť jedlo prirodzene bez použitia chémie a vďaka ktorému je jedlo aj po 2 rokoch chutné, ako by ste ho práve uvarili. Všetky jedlá sú u var ená výhradne z najkvalitnejších surovín. Je k lade n veľký dôraz na absenciu chemických pridaných látok, z toho dôvodu sú všetky jedlá varená tradičným spôsobom.
Predovšetkým na cestách je dôležité, aby bola strava výdatná. Preto sú jedlá AdventureMenu zložená tak, aby zaručene zasýtili a dodala potrebnú energiu na ďalšiu cestu.

spôsoby ohrevu

Jedlá možno ohrievať buď vo vodnom kúpeli po dobu 8-10 minút, alebo vyklopiť na panvicu a prehriať cca 3 minúty. Jedlo nie je dehydrované a preto sa nepridáva žiadna voda.

Najjednoduchším spôsobom ohrevu jedál Adventure Menu je použitie tzv. SAMOOHREVU, ktorý vám jedlo ohreje za pár minút bez potreby variča, riad a teplej vody.

Samoohrev je špeciálne príslušenstvo k jedlám, ktoré vám dopraje ten najvyšší komfort na cestách. Je to špeciálny sáčok, ktorý vám sám ohreje jedlo za pár minút, a to bez variča a riadu.

Samoohrev funguje na princípe chemickej reakcie medzi zmesou oxidu vápenatého s hliníkovým práškom a vodou. Táto zmes je umiestnená v špeciálnom priepustnom vrecka z netkanej textílie, ktorý zaistí priepustnosť vody k zmesi. Akonáhle sa voda dostane do vrecka, spustí sa chemická reakcia, ktorá z oxidu vápenatého urobí hydroxid vápenatý. Túto reakciu sprevádza vytvorenie vysoké teploty (až 98 ° C) a vyparovanie pridanej vody. Celá táto reakcia sa odohráva výhradne vnútri ohrevné kapsule, teda nie je ohrozené zdravie užívateľa a keďže jedlo je nepriedušne uzavreté v bariérovom sáčku, neprichádza do kontaktu so žiadnou z chemických látok.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: