Adventure Menu Bravčové rebierko so zemiakmi (hotová strava) 400g BEZ LEPKU

Kód: 8595648611043
Neohodnotené
€8,29 €7,40 bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
11.10.2024

Hotová strava Bravčové rebierko so zemiakmi.

Detailné informácie

Podrobný popis

Adventure Menu Bravčové rebierko so zemiakmi (hotová strava) 400g

Jednoduchý recept založený na prvotriednych ingredienciách si rýchlo obľúbite. Pekný kus na panvici opečené chudé bravčové kotlety s prírodnou šťavou s domácou paprikovou klobásou a znojemskou uhorkou. Varené zemiakové štvrťky doplnia celé jedlo k dokonalosti.

Zloženie: zemiaky (36%), bravčová kotleta (30%), papriková klobása ( bravčové mäso, soľ, paprika, rasca, cesnak), uhorky sterilizované znojemské (uhorky, ocot kvasný, soľ, extrakt korenie, náhradné sladidlo sachar ), múka ryžová, múka kukuričná, cibuľa, slnečnicový olej, soľ, korenie

Informácie pre alergikov: Alergény : 10 – Horčica

Samoohrev môžete zakúpiť tu

1 balenie – hmotnosť 400 g +- 5%

Energetická hodnota
1584 kJ
Sacharidy
33.6 %
Proteíny
29.6 g
Tuky
13.6 g

Jedlá AdventureMenu sú pripravované výhradne ručnou prácou z najkvalitnejších tuzemských surovín. Vďaka jedinečnej technológii neobsahujú žiadne konzervanty ani farbivá a pritom si zachovajú čerstvosť a skvelú chuť až po dobu 3 rokov.

Na výrobu jedál AdventureMenu je použitá sterilizačná technológia e nemeckej firmy KORIMAT. Čerstvo uvarené jedlá sú pri stálej vysokej teplote naplnené do jednotlivých bariérových sáčkov. V špeciálnom zariadení sú za pôsobenia vysokého tlaku na niekoľko minút šokovo zahriata a následne prudko schladená. Táto unikátna technológia zaisťuje bezpečný a chutný výrobok bez potreby použitia akýchkoľvek konzervačných látok.

Tento spôsob uchovania potravín prináša v uplynulých desaťročiach mnoho zanedbávaných výhod. Jedlá uchované pomocou tejto metódy si zachovávajú svoju vynikajúcu a nezmenenú chuť po celú dobu a vyznačujú sa extrémnou trvanlivosťou.

Medzi ďalšie prednosti výrobkov patrí použitie najkvalitnejších obalových materiálov. Používané materiály sa vyznačujú extrémnou odolnosťou, ktorá zaručuje aj v najnáročnejších podmienkach vysokú kvalitu jedál po dlhú dobu.

Jedlá AdventureMenu sú výdatné, bez akýchkoľvek chemických konzervantov, vyvážené, ale predovšetkým chutné. To všetko vďaka unikátnemu spôsobu sterilizácie, ktorý umožňuje variť jedlo prirodzene bez použitia chémie a vďaka ktorému je jedlo aj po 2 rokoch chutné, ako by ste ho práve uvarili. Všetky jedlá uvarené výhradne z najkvalitnejších surovín. Je k lade n veľký dôraz na absenciu chemických pridaných látok, z toho dôvodu sú všetky jedlá varené tradičným spôsobom.
Predovšetkým na cestách je dôležité, aby bola strava výdatná. Preto sú jedlá AdventureMenu zložené tak, aby zaručene zasýtili a dodali potrebnú energiu na ďalšiu cestu.

Spôsoby ohrevu

Jedlá je možné ohrievať buď vo vodnom kúpeli po dobu 8–10 minút, alebo vyklopiť na panvicu a prehriať cca 3 minúty. Jedlo nie je dehydrované a preto sa nepridáva žiadna voda.

Najjednoduchším spôsobom ohrevu jedál Adventure Menu je použitie tzv. Samoohrevu, ktorý vám jedlo ohreje za pár minút bez potreby variča, riadu a teplej vody.

Samoohrev je špeciálne príslušenstvo k jedlám, ktoré vám dopraje ten najvyšší komfort na cestách. Je to špeciálne vrecko, ktoré vám sám ohreje jedlo za pár minút, a to bez variča a riadu.

Samoohrev funguje na princípe chemickej reakcie medzi zmesou oxidu vápenatého s hliníkovým práškom a vodou. Táto zmes je umiestnená v špeciálnom priepustnom sáčku z netkanej textílie, ktorý zaistí priepustnosť vody k zmesi. Akonáhle sa voda dostane do vrecka, spustí sa chemická reakcia, ktorá z oxidu vápenatého urobí hydroxid vápenatý. Túto reakciu sprevádza vytvorenie vysokej teploty (až 98 ° C) a vyparovanie pridanej vody. Celá táto reakcia sa odohráva výhradne vo vnútri ohrevnej kapsule, teda nie je ohrozené zdravie užívateľa a keďže jedlo je nepriedušne uzavreté v bariérovom vrecku, neprichádza do kontaktu so žiadnou z chemických látok.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: